با نگاه عمیق تر به زندگی این موجودات می توانیم راه های موفقیت را به درستی پیدا و درک نماییم. نشان فنون ارتباط پایدار نیز برگرفته از همین درس هاست:
درس اول: حرکت به شکل <
حرکت به شکل “وی” باعث ایجاد خلاء ی در پشت غاز می شود. غازها با استفاده از این فضا تا هفتاد درصد انرژی کمتری برای طی مسافت مصرف می کنند. غازها کار گروهی انرژی ما را برای فعالیت و تولید بیشتر ذخیره می کند.
درس دوم: حرکت با تولید صدا
غاز ها هنگام پرواز از خود صدایی خاص تولید می کنند. این صدا به آن ها شوق پرواز می دهد. افراد گروه به یکدیگر شوق حرکت می دهند.
درس سوم: تشریک مساعی
از آنجا که فشار روی غاز پیشرو بیشتر است؛ هر از چندگاه، غازها جای خود را با یکدیگر عوض می کنند، تا فشار حاصل بین آن ها تقسیم شده موجب توقف یا کندی حرکت نشود. کار گروهی با تقسیم فشار بین افراد گروه راحت تر و سریع تر به نتیجه می رسد.
درس چهارم: حمایت از اعضا
اگر به هر دلیل غازی از پرواز جا بماند؛ حداقل ۲ غاز دیگر با او می مانند تا پس از برطرف شدن دلیل، با استفاده از مزیت پرواز به شکل وی؛ دوباره خود را به گروه اصلی برسانند. در کارگروهی اعضا از حمدیگر حمایت و پشتیبانی می کنند.
درس پنجم: اهمیت گروه
غاز ها همیشه تلاش می کنند در گروه بمانند تا از مزایای فوق بهره مند شوند. حضور حداکثری در گروه با ایجاد سینرژی ما را به راحت تر به اهدافمان می رساند.